HARLEY i DAMM

25/01/2021

HARLEY i DAMM

HARLEY

Pichurrina Recordo com si fos ahir aquell 23 de Desembre de l’any 2011 en que vares arribar a les nostres vides i que tan feliços vàrem ser durant tots aquests anys, fins que va arribar el dia 13 de Gener del 2020 en que els Àngels varen venir a buscar-te per acompanyar-te el cel i reunirte de nou hem la Damm com sempre avia-ho estat.

Ha passat  un any i encare et veiem corrent per casa i sortint a la terrassa com vares fer el dia abans de marxar, per prendre el sol, jugar hem el teu joguet preferit i despedirte d’ella per sempre.

DAMM

“Princeseta Han passat tres anys desde aquell 23 de Gener del 2018 en que vares marxar per sempre, i encare trobem a faltar la teva presencia, els teus lladrucs, les teves carícies, els teus petons,  i tota l’estimació que ens vares donar i que tan feliços vàrem ser.

“Princeseta” i “Pichurrina, Les vostres ales ja estaven llestes per volar però el nostres cors encara no estaven llestos per veure-us marxar.

Sempre guardarem  en els nostres ulls i en el nostres cors, la vostra última mirada, “US ESTIMEM I SEMPRE US ESTIMAREM”.