CLOUD

22/03/2021

Estimat Cloud,

Si t’haig de ser sincera i amb el cor a la mà,  mai m’hagués imaginat haver d’escriure’t una carta de comiat, doncs sempre vaig creure que TÚ series immortal.

Ja fa dos mesos que ens vares deixar i el buit i la tristor m’ acompanyen dia rere dia.  

Trobo a faltar que em vinguis a rebre a la porta quan arribava,  les nostres rutes, els nostres passejos amb cotxe,  la teva companyia a la cuina, el teu raconet al sofà o el teu fotó al costat del radiador: ara, sense tú, és buit.  Has sabut donar amor,tendresa i ser agraït, sempre pendent de tots els de casa,  qualitats que molts humans, per desgràcia , no tenen. Sempre vaig dir que només et faltava parlar, però això no va ser un impediment… et sabies fer entendre.

La família s’ha quedat coixa sense tú. Gràcies Cloud pels quasi bé 15 anys de la teva companyia i amor, sempre has estat i seràs molt estimat per tots. Quina sort haver-te tingut entre nosaltres, haver gaudit de la teva companyia i compartir tants moments. Ets UNIC.

Allà on siguis , desitgem i esperem que siguis feliç. Que hagis trobat els teus amics que varen marxar abans que tú, en Rocki, la Duna, la Flor, la Cua,la Pippa,  la Tona…

No deixis mai d’esperar-nos, estic totalment segura que, algun dia,  ens tornarem a retrobar.  Fins aleshores, que siguis molt feliç Cloud.

T’estimem i sempre perduraràs entre nosaltres.

No és un adéu per sempre, és un... A REVEURE CLOUD.

Marta i família.